Târgul „Produs de Cluj” ajunge iar la Florești, pe 22-24 iunie

Asociaţia Produs de Cluj, entitate care funcționează sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, organizează în perioada 22-24 iunie 2018 cea de-a patra ediție a târgului dedicat producătorilor şi artizanilor locali în comuna Floreşti. Evenimentul se va desfășura pe strada Eroilor din localitate.

Deşi târgurile pe care le organizăm se desfăşoară de obicei în oraşe mari, nu puteam să lipsim de la Floreşti, cea mai mare comună din ţară. Venim, din nou, cu plăcere aici, mai ales că publicul din zonă este în topul nostru din punct de vedere al numărului de vizitatori la standuri şi spectatori ai spectacolelor de seară. Aducem tot ce are Clujul mai frumos şi mai valoros ca tradiţie şi cultură populară, dar şi preparate alimentare realizate de micii întreprinzători clujeni. Suntem convinşi de faptul că şi de această dată oferta noastră va fi apreciată şi că va reuşi să satisfacă gusturile unei comunităţi cu pretenţii cum este cea de la Floreşti”, a declarat domnul Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

La târgul de la Floreşti, care reprezintă a 77-a manifestare organizată de Asociaţia Produs de Cluj, vor fi prezenţi aproximativ 60 de expozanţi, care vor oferi celor ce vor vizita târgul o gamă variată de produse alimentare şi de artizanat. Astfel, indiferent că este vorba despre preparate din lapte, carne, dulciuri de casă sau ulei presat la rece, costume populare şi bijuterii lucrate de mână, toate acestea vor putea fi achiziţionate la preţ de producător.

Zilnic, pe scena special amenajată vor avea loc spectacole folclorice susţinute de artişti din zonă, precum şi de cele mai bune voci ale Clujului. Lor li se vor alătura ansambluri de dansuri renumite, din comunele judeţului. Pentru cei mici sunt pregătite un spectacol de magie, dar şi un parc de distracţii, dotat cu cele mai moderne şi mai sigure echipamente capabile să asigure voia bună şi un consum maxim de adrenalină.

Distribuie articolul

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu