Târgul de Crăciun din Florești prinde contur

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi. În același ritm se lucrează și la zona în care va avea loc Târgul de Crăciun din Florești din acest an.

Primarul Horia Șulea informează că lucrările de montare a patinoarului artificial au luat sfârșit. Etapa următoare este cea de umplere a acestuia.  În jurul patinoarului va fi montat gazon sintetic. Totodată, în perioada următoare, vor fi amenajate și căsuțele adiancente. Pe lângă toate acestea, autoritățile locale au început și montarea iluminatului festiv.

„Am, deocamdata rugamintea, ca cei care pana acum parcau pe latura de Vest a fostului Poligon sa isi mute masinile de pe domeniul public. De altfel, astazi au primit un aviz pe parbriz. Mai incolo urmeaza amenzile. Parcarea pt Targul de Craciun va fi amenajata in partea de Est, spre Str Tautiului, loc unde, deocamdata, se va putea mai departe parca”, a transmis edilul floreștean.

Reamintim că patinoarul (cu dmensiunea de 20/30 de metri) va fi amplasat pe terenul fostului Poligon de pe strada Tăuțiului. Acesta va fi deschis publicului începând cu luna decembrie și până în luna februarie sau martie, în funcție de vreme.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu