Șulea: „Marți inaugurăm în premieră națională, primul sistem automatizat de colectare selectivă”

Primarul Horia Șulea anunță inaugurarea, în premieră națională, a primului sistem automatizat de colectare selectivă a deșeurilor de ambalaje, cu stocare subterană și recompensă pe loc pentru cetățeni.

Inaugurarea va avea loc marți, 20 iunie, pe Strada Someșului (lângă stadionul de fotbal), începând cu ora 11:00.

„Urmare a semnării Acordului Voluntar în anul 2016, având ca scop îmbunătățirea colectării selective în comuna Florești, prin implementarea stației de colectare SIGUREC PUBLIC, cât și a stației de interior Sigurec IN, localitatea Florești va deveni unică la nivel național, beneficiind de toate soluțiile inteligente de colectare SIGUREC. SIGUREC, de la acronimul “sigur reciclare” înseamnă colectare selectivă pentru toate tipurile de deșeuri reciclabile, recompensă pe loc sub forma voucherelor de cumpărături și logistică pentru trimiterea deșeurilor pe cel mai scurt drum în fabricile de reciclare partenere în proiect”, a transmis edilul floreștean prin intermediul unei postări pe o rețea de socializare.

Investiția a fost realizată de Primăria Florești, alături de partenerii Green Group, grupul Carrefour România, Grădinariu și Institutul Verde.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu