Starea femeii accidentate în stația de autobuz din Florești s-a îmbunătățit. Vezi cum poți dona pentru cauza ei

Anul 2017 s-a sfârșit tragic pentru o femeie în vârstă de 30 de ani din Florești. În timp ce aștepta autobuzul în stație, aceasta a fost accidentată grav de o mașină. În urma incidentului rutier, femeii i s-a amputat un picior.

Fratele floreștencei susține că starea acesteia se îmbunătățește, însă perioada critică nu a fost depășită încă. În acest moment femeia este conștientă.

„Astazi starea surorii mele este mai buna, desi nu a depasit perioada critica. Este constienta. I s-a spus ca piciorul nu a putut fi salvat si cu siguranta gandul ca trebuie sa se intoarca acasa la copii o ajuta sa lupte. Familia i-a fost alaturi in permanenta, iar copiii sunt in grija parintilor nostri. Am facut tot posibilul sa nu le lipseasca nimic copiilor si sa treaca si ei mai usor peste aceasta perioada dificila.

Cu aceasta ocazie as dori sa multumim medicilor si personalului medical care s-au ocupat de sora mea si care au facut eforturi supraomenesti sa ii reconstruiasca initial piciorul iar apoi sa ne-o pastreze in viata.

Va multumim si voua tuturor pentru toate gandurile frumoase si energiile pozitive transmise”, a precizat fratele femeii pe un grup de pe o rețea de socializare.

Floreștenii nu au rămas indiferenți în fața acestei situații și s-au mobiizat pentru a ajuta cu bani familia victimei. Astfel, persoanele care doresc să doneze pentru cauza femeii o pot face în următoarele conturi:

Tilinca Constantin

  • EUR RO95BTRLEURCRT0026602401
  • GBP RO53BTRLGBPCRT0026602401

RON CONT donații pentru PETEAN ANCA NICOLETA

  • RO21BTRLRONCRT0026602402

BANCA TRANSILVANIA
SUCURSALA AGENTIA FLORESTI

„Ajutorul de la voi va fi folosit pentru perioada de recuperare. In functie de evolutia surorii mele ne vor comunica medicii pasii urmatori, despre care acum ar fi prematur sa va zic”, a mai precizat fratele victimei.

Reamintim că în seara zilei de 29 decembrie 2017, un șofer neatent, în timp ce conducea spre Cetatea Fetei, a efectuat manevra de întoarcere și a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar din sens opus.

În urma impactului, autoturismul care circula regulamentar a ricșoat pe trotuar și a ajuns în stația de autobuz unde se aflau femeiea de 30 de ani și un copil de 12 ani. Ambii au fost transportați la spital, copilul doar pentru investigații medicale, în timp ce femeia s-a ales cu o fractură deschisă.

 

Distribuie articolul

Lasă un comentariu