Sorin Valeriu Naș: Alege Altfel!

Sistemul politic din România a fost creat de aşa naturǎ ȋncât sǎ asigure menţinerea la putere a celor care o deţin. Dar pentru noi ceilalți, viitorul nu sună deloc bine.

În 1990 aveam o țară cu resurse bogate, cu păduri nesfârșite, cu o industrie puternică, fără datorii, o țară cu un învățământ performant aflat pe primele locuri în lume, cu oameni respectabili și onești.

În prezent pădurile sunt jefuite, resursele sunt înstrăinate, învățământul este la pământ, industria a fost distrusă, iar statul e dator vândut. Ţara noastră devine mai săracă, mai bolnavă, mai dezbinată, iar familiile noastre plătesc prețul.

Cum a ajuns România atât de rău?

Simplu, …Din cauza acestui sistem politic … în care cei care dețin puterea fac tot posibilul să o păstreze … și care promovează incompetența, aroganța, ignoranța, impostura și nonvalorile, ascunse pe niște liste electorale de partid. Dar și datorită modului în care ne exercităm dreptul de vot. Este esențial să ȋnvǎţǎm sǎ alegem OMUL, nu partidul!

În mod ideal, politicienii ar trebui sǎ protejeze şi sǎ promoveze interesele cetaţenilor, al celor care i-au ales şi astfel ar avea o mare probabilitate de a fi realeşi. Ȋn realitate, politicienii actuali promoveazǎ doar interesele proprii sau de grup, uitând de problemele celor care i-au ales, imediat ce alegerile au trecut și se văd instalați în funcții. Așa se va întâmpla și după 6 decembrie dacă vom alege partide și nu oameni. Pentru că partidele aflate la putere își aduc aminte de alegători doar odatǎ la patru ani și atunci ȋncearcǎ sǎ „cumpere” voturile alegǎtorilor cu promisiuni frumos ambalate, dar goale de conținut. De aceea este important să mergem la vot și este esențial să alegem OMUL, indiferent că acesta este un candidat independent sau o persoană aflată pe primele poziții ale unei liste de partid.

Nu dați un cec în alb partidului, fără să analizați atent persoanele pe care le trimiteți în Parlament! Alegeți persoane care vin cu inițiative ce dau alegătorului instrumentele necesare pentru a controla activitatea aleșilor și nu invers!

Soluția tuturor acestor probleme ești tu! Iar votul tău este cel mai important!

Tu ești cheia schimbării!

Studii efectuate de cercetători din întreaga lume arată că atunci când 3,5% dintr-o populație se angajează activ în lupta pentru schimbări, câștigă. …De fiecare datǎ.

Partea bunǎ este cǎ tot mai mulţi cetǎţeni ȋşi orienteazǎ opţiunea de vot cǎtre independenţi, pentru cǎ relaţia alegǎtor-ales este mai directǎ, iar independentul este obligat sǎ-şi ȋndeplineascǎ promisiunile pentru cǎ altfel nu va mai fi reales.

Partidele mari vǎ ȋndeamnǎ sǎ staţi acasǎ ȋn ziua alegerilor pentru „siguranţa voastrǎ” pentru cǎ doar aşa sunt siguri cǎ se menţin la putere. Pentru cǎ le e fricǎ de votul vostru! Le e fricǎ de procentul mare de cetǎţeni care vor altceva. Le e fricǎ de numǎrul mare de cetǎţeni care nu se mai tem de nimic. Nu se mai tem de nimic pentru că nu mai au ce pierde şi ştiu cǎ imediat dupa alegeri nu vor mai conta ȋn ochii partidelor.

Este important să acţionaţi! Este important să mergeţi la vot! Nu lǎsaţi pe alţii sǎ aleagǎ ȋn locul vostru! Fiți siguri cǎ dacă nu faceţi nimic, … nimic nu se va schimba!

Putem aduce schimbarea doar dacǎ mergem ȋn numǎr cât mai mare la vot pe 6 decembrie şi dacǎ dǎm un vot de protest ȋmpotriva actualelor partide parlamentare. Votaţi cu oricine altcineva, votaţi un independent sau dacǎ nici independentul nu vǎ place, anulaţi-vǎ singuri votul punând ştampila pe mai mulţi candidaţi. Este ultima șansă de a schimba ceva pentru o lungă perioadă de timp, pentru că în următorii patru ani nu vom mai avea niciun fel de alegeri. Așa cum alegem acum, așa vom trăi în următorii patru ani.

Ultimele sondaje arată că procentul celor care doresc să voteze UN INDEPENDENT, care doresc ALTCEVA, care vor să aleagă OMUL, depășește pragul de 5% pe care trebuie să-l realizeze un partid pentru a intra în Parlament.

Vestea bunǎ este cǎ acum ai o altǎ opţiune de vot! Poţi ALEGE ALTFEL!

Poţi alege UN INDEPENDENT!

Mergi la vot pe 6 decembrie şi alege liber!

VOTEAZǍ

SORIN-VALERIU NAŞ

CANDIDAT INDEPENDENT pentru CAMERA DEPUTAŢILOR

Material electoral realizat de Napobit SRL, la comanda candidatului Naș Sorin Valeriu, cod mandatar financiar: 14200062

Distribuie articolul

Lasă un comentariu