Simulator de zbor nou la Cluj: poți pilota un Airbus A320!

Cei mai mulți dintre noi au călătorit cu avionul. Poate ne-am gândit, în timp ce eram în interior, cum este să fii pilot, să ai responsabilitatea vieții a 100 de oameni pe care trebuie să-i duci în siguranță la mii de kilometri, într-o „cutie de metal” care zboară la peste 10 km înălțime cu viteze care depășesc 800 km/h, deasupra orașelor, mărilor și pădurilor.

Puțini dintre noi vor avea șansa să piloteze cu adevărat o aeronavă comercială de pasageri. Însă oricine poate încerca! De curând a apărut la Cluj un simulator de zbor pentru Airbus A320, unul din cele mai folosite avioane civile, peste 7000 de bucăți fiind folosite acum în lume. Raza de acțiune a acestui tip de avion este de de la 3.100 km până la 12.000 km, în funcție de model.

FlightX se adresează atât amatorilor care vor să vadă cum este senzația de a fi în cabina de pilotaj, cât și celor care își doresc o carieră în domeniu și vor să înceapă să se antreneze. Simulatorul de zbor este foarte realist, mulți piloți din Europa vin să se antreneze aici înainte de evaluări și interviuri.

Echipa care te ghidează aici este formată din piloți reali care conduc astfel de avioane, copiloți și psihologi, toți specializați în instruirea persoanelor pentru acest tip de activitate. Cu răbdare și pricepere, ei îți oferă o experiență foarte interesantă și greu de reprodus, care ar putea chiar să-ți deschidă apetitul pentru o reorientare profesională.

Pe lângă familiarizarea cu cockpitul avionului, procedurile de decolare și aterizare, precum și manevrele care trebuie făcute în timpul zborului, vei mai afla și ce măsuri se iau în situații de urgență. Mai mult chiar, dacă vrei poți să fii pregătit și pentru interviul pe care l-ai putea avea cu departamentul de resurse umane al unei companii aeriene.

Echipa FlightX ne promite în curând noi atracții: team building-uri pentru corporatiști, cursul „Zbor fără teamă” pentru cei care au fobia călătoriei cu avionul, precum și un magazin online cu accesorii de aviație.

Este o experiență faină, care merită încercată! Aici poți găsi mai multe informații:

Web: http://flightx.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/FlightX.ro/
Instagram: https://www.instagram.com/flightx.ro/
Adresa: VivaCity, Bloc 2 (albastru), parter, Aleea Valeriu Bologa nr. 3, Cluj-Napoca
Telefon: 0770 957 850
E-mail: contact@flightx.ro

Distribuie articolul

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu