Semafoarele de la Primărie și de la Biserica Militară s-au dat azi în funcțiune

Astăzi, 6 februarie a.c., au fost date în funcțiune primele două semafoare din comuna Florești, unul în zona Primăriei și celălalt în zona Bisericii Militare, anunță primarul comunei, Horia Șulea, pe o pagină de socializare. În zona instalării semafoarelor au fost prezente astăzi echipaje de la Poliția Rutieră și cea Locală, pentru a monitoriza traficul și a evita întâmpinarea oricăror posibile probleme.

Ambele semafoare instalate sunt cu buton pentru pietoni, cel de la Primărie având culoarea verde pentru pietoni pentru un timp de 12 + 4 secunde (intermitent), iar cel de la Biserică de 11 + 4 secunde. Primarul Floreștiului, Horia Șulea, spune că așteaptă „pe finele lunii datele de trafic de la numărătoarea senzorilor”.

De asemenea, Șulea îi atenționează pe pietoni cu privire la traversarea pe culoarea roșie a semaforului, având în vedere că acum „zona este semnalizată și presemnalizată corespunzător”, dar și pe șoferi, pe care îi sfătuiește să manifeste atenție în trafic și să nu treacă pe culoarea roșie a semaforului.

Potrivit mesajului transmis de primarul comunei, darea în funcție a întregului sistem depinde de starea vremii: „Să țină un pic vremea cu noi și dăm drumul și la restul sistemului integrat!”, a scris acesta pe Facebook.

 

Distribuie articolul

Lasă un comentariu