S-a semnat un nou contract cu SC Strict Prest SRL

Primarul Horia Șulea anunță cetățenii că a fost semnat un nou contract cu SC Strict Prest SRL, firma care a activat din februarie încoace pe raza UAT Florești.

Astfel, după ce Consiliul local va aproba un nou regulament, se va putea trece la plata serviciului de către populație, la Primărie (cash la caserie, online via ghiseul.ro sau prin mandat poștal). Tariful va rămâne cel ca până acum: 6.5 lei / lună.

Edilul floreștean informează că nu va mai fi nevoie de depunerea declarațiilor privind numărul de persoane (exepție fac cei care până acum nu s-au declarat și cei în cazul cărora există modificări de nr persoane). De asemenea, controalele privind obligația persoanelor juridice și fizice proprietari de imobile de a depune declarațiile vor continua în perioada următoare.

Totodată, cum comuna Florești s-a retras din ADI Gelu Voievod, atât prin HCL, cât și prin Decizia AGA ADI, în perioada următoare va urma o licitație privind delegarea serviciului de salubritate pe raza UAT Florești, precum și cea privind salubritatea stradală pe o perioadă îndelungată.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu