S-a dat în funcțiune semaforul de pe Plopilor

În urma efectuării marcajelor în zona Plopilor din Florești în noaptea de vineri, 18 martie a.c., astăzi, 22 martie a.c., s-a dat în funcțiune semaforizarea la această intersecție, în jurul orei 10.00. Primarul comunei Florești, Horia Șulea, a transmis, prin intermediul unei rețele de socializare, că „din Plopilor în Avram Iancu se va putea vira stânga și dreapta, de pe Avram Iancu, dinspre Gilău spre Cluj, interzis virajul stânga pe Plopilor”.

În acest sens, un clujean, Attila David, se arată nemulțumit de aglomerația din fiecare după-masă din oraș, crezând că „acum cu semaforul de pe Plopilor pornit, coloana către Florești începe la OMV-ul de pe Calea Florești… până acum coloana începea de la Metro… nu s-ar putea folosi semafoarele un pic mai inteligent?”, îl întreabă acesta pe Șulea. Primarul, la rândul său, foarte activ chiar și în mediul virtual, îi răspunde acestuia: „Atilla David, așa cum am mai spus, mă voi bucura să nu mai fie morți pe Avram Iancu, pe trecerile de pietoni. Apoi, după ce se dă în funcțiune și intersecția în Z de la Cetății, dacă va fi și o fluență mai mare, și eu spun că va fi, va fi perfect”.

De asemenea, un alt clujean crede că semforul dat în funcțiune astăzi nu este „deloc inteligent”, pe motiv că acesta „dă verde celor de pe Plopilor chiar dacă acolo nu este nici o mașină”. Cătălin Hatman-Leon este, de asemenea, de părere că acum, după darea în funcțiune a semaforului, drumul Polus Center (sens giratoriu) – Primărie se face în 30 de minute.

Horia Șulea le-a transmis floreștenilor „drum bun și tot ce ne rămâne e să respectăm semnele de circulație, semnele de presemnalizare și culoarea semafoarelor”.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu