România poate fi țara în care se vine, nu țara din care se pleacă!

La alegerile din 9 iunie vom alege viitorii europarlamentari, consilierii locali, consilierii județeni, primarul Cluj-Napoca și președintele Consiliului județean. PNL și PSD au vrut ca aceste alegeri să fie comasate pentru că nu vor să vorbească despre Europa. Nu este o problemă, pentru că noi putem vorbi și despre localitățile noastre în context european.

Sunt Adriana Cristian sunt manager într-o firmă de IT, profesor și consilieră locală a USR la Cluj Napoca și candidez la alegerile europarlamentare. Am făcut politică plecând de la problemele cetățenilor, am ascultat, am propus politici publice, am convins Consiliul Local să le voteze și Primăria să le implementeze. Am ales să fac opoziție constructivă – chiar și atunci cand a fost greu, dar experiența celor 20 de ani în mediu privat, în diferite roluri de management m-a învățat că doar cu scandal nu ai cum să reușești.

Ca europarlamentar trebuie să înțelegi cu adevărat realitățile din teren ca să reprezinți interesele locale, ale celor care te-au ales. În Parlamentul European trebuie să prezinți realitatea și să o cunoști așa cum este, trăind-o.

Este important să înțelegem că, pentru a face schimbările care ne schimbă viața în bine trebuie să avem oameni buni la toate nivelurile. Pe lângă europarlamentari care știu problemele administrației avem nevoie de primari capabili și consilii locale care să își asume proiecte curajoase. E important să alegem oameni care au demonstrat că vor și pot aducă banii europeni și bunăstarea în comunitățile lor .

Flaviu Udrea candidează la Florești pentru că actualul primar nu dă semne că ar înțelege marile provocări. Chiar la începutul anului a fost aprobat în Consiliul Local preluarea unui excedent bugetar de peste 44 milioane de lei din ultimii ani, un indicator clar al faptului că primarul nu a fost capabil până acum să utilizeze acești bani pentru investițiile atât de necesare.

Flaviu nu se teme să se apuce de probleme grele care vor avea costuri politice.Spre deosebire de actualul primar, care lasă multe probleme nerezolvate și cârpeli, el vine cu o viziune clară și planuri detaliate pentru fiecare aspect al vieții din Florești.

Alege oameni buni care vor să facă din România un loc în care să vrei să trăiești și să îți construiești viața, un loc unde să poți să te bucuri de prietenii tăi ,de familia ta, unde să te simți în siguranță și să îți știi copiii educați bine.

România poate fi țara în care se vine, nu țara din care se pleacă dacă alegem bine.

Produs de Red Hot Advertising SRL, la comanda USR – Organizația Județeană Cluj, Cod mandatar financiar: 21240009

Distribuie articolul

Lasă un comentariu