Primarul Șulea vrea retragerea SC Quatro Eco Salub SRL din comuna Florești

Așa cum anunța ieri, primarul comunei Florești, Horia Șulea, recurge la măsuri „extreme” pentru rezolvarea problemei deșeurilor din comună. Dacă de mai bine de două luni se chinuie să obțină creșterea de capital pentru firma SC Quatro Eco Salub SRL, acum edilul floreștean nu mai vrea să aibă de-a face cu aceasta.

„SC Quatro Eco Salub SRL, firma care are patru consilii locale ca si asociati, se afla in imposibilitatea de a asigura serviciul de salubritate pe raza comunei Floresti, lucru admis oficial si de ea. Situatiile extreme cer masuri extreme.
Maine, marti, sedinta de indata a Consiliului Local Floresti. Voi cere votul consilierilor locali, asociati in firma Quatro Eco Salub, pentru:

  1. Retragere a Comunei Floresti, prin autoritatea deliberativa Consiliul Local, din ADI Gelu Voevod, entitate juridica care a delegat gestiunea serviciului de salubritate pe raza celor patru comune componente
  2. Retragere a Comunei Floresti, prin autoritatea deliberativa Consiliul Local, din SC Quatro Eco Salub SRL.
  3. Revocare a HCL privind majorarea capitalului social al SC Quatro Eco Salub SRL unde Consiliul Local este asociat (oricum, majorarea nu a produs absolut nici un efect, decizia luandu-se dupa exercitiul bugetar aferent 2016, acum neexistand inca buget aferent 2017 si implicit nevirandu-se nici o suma).

De asemenea, maine, Comitet Local pt Situatii de Urgenta, constatare situatie de urgenta. Daca nici aceasta nu este situatie de urgen si nu va primi avizul prefectului, ii invit pe floresteni sa ii explice prefectului ce se intampla aici, la noi in comuna. Domnul profesor doctor inginer se pare ca nu intelege. Sau nu poate sau nu vrea.

Urmeaza apoi de urgenta prestarea serviciului de salubritate de catre o firma care sa fie capabila a presta serviciul, iar apoi o licitatie in acest sens si modificarea modalitatii de incasare a salubritatii.”

Distribuie articolul

Lasă un comentariu