PNL Florești spune că USR nu dorește taxe mai mici pentru gunoi

Organizația PNL din comună a trimis presei un mesaj în care îi acuză pe cei din USR că nu sprijina ideea reducerii prețului pentru salubrizare.

Consilierii USR Florești prezenți la ședința Consiliului Local Florești din data de 28.06.2023 NU au susținut proiectul de hotărâre care prevedea și reducerea tarifelor de salubritate pentru cetățeni.

Proiectul a fost aprobat cu voturile consilierilor PNL și UDMR, care au votat în favoarea floreștenilor.

Consilierii locali ai USR Florești pun mai presus decât dezvoltarea Floreștiului și bunăstarea floreștenilor orgoliile politice, iar voturile exprimate în consecință nu au niciun fundament real ci doar politic.

Pe lângă votul de astăzi în care consilierii USR NU și-au dorit reducerea tarifelor la salubritate amintim respingerea proiectului privind construirea unui muzeu în valoare de 18 milioane de euro din fonduri nerambursabile, voturile de respingere pentru terenurile care au intrat în proprietatea comunei Florești prin renunțarea la dreptul de proprietate acestea neputând fi întabulate, voturile prin care au respins proiecte precum refacerea străzii Eroilor, sistematizarea zonei Terra, înființarea de noi locuri de joacă și fitness, aplicarea programului vinerea verde și menținerea tarifelor pentru mijloacele de transport din Florești, organizarea de evenimente cultural-artistice, toate aceste prin respingerea bugetului local.

Toate proiectele enumerate și multe altele au mers mai departe datorită responsabilității asumate a consilierilor locali PNL și UDMR.

#FloresteniiTrebuieSaStie

Distribuie articolul

Lasă un comentariu