O nouă grădiniță va fi construită în Tăuți

Primăria Florești anunță semnarea contractului de execuție pentru construcția noii grădinițe din Tăuți. Contractul are o durată de 18 luni și a fost semnat pentru o valoare de 3.181.486,79 lei, fără TVA.

Grădinița va oferi 3 grupe de clasă pentru învățământul preșcolar și spații anexe. Suprafața totală construită va fi de 459.11 mp. Clădirea existentă va fi reabilitată, extinsă și mansardată parțial, pentru a asigura spațiile necesare.

Grădinița va dispune de:
👉 o sală de grupă multifuncțională
👉 filtru de primire
👉 izolator
👉 cabinet medical
👉 hol cu vestiar
👉 grupuri sanitare
👉 oficiu
👉 cameră tehnică.

La mansardă, vor exista două săli de grupă, birou administrativ, vestiar pentru personal, grupuri sanitare, hol cu vestiare.

Principalele lucrări propuse includ reabilitarea, extinderea, mansardarea și etajarea parțială a clădirii existente, recompartimentarea interioară, zidirea de noi goluri, înlocuirea finisajelor și tâmplăriilor, termoizolarea pereților exteriori, realizarea împrejmuirii și a amenajărilor exterioare.

Acest proiect reprezintă un pas important pentru comunitatea noastră și va oferi condiții moderne și adecvate pentru educația copiilor noștri. Vă voi ține la curent cu evoluția lucrărilor”, afirmă primarul comunei.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu