Noaptea trecută au avut loc 3 accidente în mijlocul Floreștiului

Două dintre cele trei accidente au fost anunțate oficial de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj, iar unul a fost confirmat de mai mulți șoferi pe grupul Info Trafic jud. Cluj.

„Intervenții succesive pentru pompierii de la Detașamentul 2 Cluj-Napoca la accidente rutiere:

Pompierii de la Detașamentul 2 Cluj-Napoca au intervenit în urmă cu puține momente la doua accidente rutiere petrecute pe strada Avram Iancu din comuna Florești. Prima solicitare a venit în jurul orei 19:50, iar în accident au fost implicate două autoturisme și o motocicletă. Astfel, la fața locului au intervenit echipajele de la Punctul de Lucru Florești, alături de o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă. A rezultat o singură victimă, fiind vorba despre motociclist, care acuza dureri la nivelul coloanei. Acesta a fost transportat la spital.

În jurul orei 20:00, pompierii de la Detașamentul 2 Cluj-Napoca au primit o solicitare tot de pe strada Avram Iancu, unde s-a produs un accident între un autoturism și o autoutilitară. Din fericire, în acest caz au rezultat numai pagube materiale”, a transmis ISU Cluj despre cele două accidente.

Al treilea accident a fost semnalat de un martor pe strada Avram Iancu, „vis-a-vis de Oncos”, în stația de autobuz.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu