La munte iarna de intoarce. Weekend-ul acesta schiem la BUSCAT!

Începând de mâine schiem din nou la Buscat! Așteptarea a luat sfârșit, frigul s-a întors, iar odată cu el și zăpada. Administratorii stațiunii Buscat Ski & Summer Resort au lucrat din greu ultimele zile, astăzi inclusiv, pentru a putea redeschide vineri, 5 martie 2016, de la prima ora, 10:00, stațiunea de schi. Termometrele înregistrează din nou temperaturi sub zero grade, iar tunurile de zăpadă artificială funcționează non-stop. Veștile bune vin și cu reduceri la telescaun, 11 urcări la doar 50 de lei.

Tot pe 5 martie va avea loc a doua ediție Buscat Winter Fest, eveniment dedicat tuturor iubitorilor sporturilor de iarnă: concursuri, distracție, premii, zăpadă, munte, petrecere pe pârtie, competiții de sănii, de schi paralel, oldies but goldies, bătaie cu zăpadă și multe altele.

Stațiunea este dotată cu telescaun și babylift și dispune de 3 pârtii de schi, o pârtie de inițiere și una de săniuș:

– Pârtia Albastră: 1300 m – deschisă

– Pârtia Roșie: 800 m – închisă

– Pârtia Neagră: 900 m – închisă

La aproximativ o oră distanță de Cluj-Napoca, este locul perfect chiar și numai pentru o scurtă evadare din oraș. Stațiunea dispune de două restaurante: Apres Ski Bistro la jumătatea pârtiei albastre și Restaurant Cabana Lupilor la baza pârtiei. Buscat Ski&Summer Resort este situat la 1676 m altitudine și este cea mai ozonificată zonă din România, a doua din Europa, iar peisajul e de poveste!

Programul pârtiei este:

Marți-Vineri: 10:00-17:00

Sâmbătă-Duminică: 09:00-17:00

Ne vedem la schi! Buscat, un munte de zăpadă!

Mai multe pe buscat.ro

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu