Ionuț Moldovan (PSD): “Cereți fapte, nu vorbe!”

Un tânăr candidat la Consiliul Local din Florești de pe listele PSD ne împărtășește viziunea sa asupra dezvoltării comunei.

1. Cine este Ionuț Moldovan? Cum v-ați descrie?

Ionut Moldovan este un tanar dinamic si echilibrat, adanc ancorat in realitatea Florestiului de astazi, atent la nevoile reale ale oamenilor si pregatit sa fie de folos comunitatii in care traieste.

2. Ce v-a determinat să vă înscrieți în cursa pentru Consiliul Local Florești?

Traind in Floresti, m-am confruntat si eu cu multe dintre dificultatile existente aici. Cetatenii comunei Floresti ar trebui sa stie ca imi doresc sa le rezolv problemele si sa vin in sprijinul fiecaruia.

3. Care sunt principalele probleme ale comunei Florești la ora actuală, din punctul dumneavoastră de vedere?

Traficul infernal, starea drumurilor publice si problema parcarilor, lipsa de protectie a mediului si investitii mai mari in educatie sunt numai cateva dintre problemele comunei Floresti in acest moment.

4. Cum evaluați activitatea actualei administrații locale?

Actuala administratie locala nu a tinut pasul cu uimitoarea dezvoltare a acestei zone, nereusind sa vina in intampinarea nevoilor stringente ale unei populatii in continua crestere.

5. Spre ce domenii doriți să vă concentrați atenția în calitate de consilier local?

Protectia mediului si educatia sunt pe primele locuri in lista mea de prioritati. In acest sens consider ca:
– sunt necesare investitii majore in infrastructura educationala de aici, precum si atragerea de cadre didactice bine pregatite pentru copiii nostri;
– in stransa legatura cu aceasta, protectia mediului necesita atentia noastra nemijlocita, atat prin sprijinul comunitatii cat si prin educatie in acest sens.

6. De ce ar trebui cetățenii să vă voteze?

Consiliul Local, dupa cum ii spune si numele, serveste intereselor comunitatii in care este desemnat. Indemnul meu este urmatorul: Cereti FAPTE, NU VORBE, evaluati activitatea si sanctionati promisiunile desarte!

 

Distribuie articolul

Lasă un comentariu