Întâlnire informală între Șulea și reprezentanții firmelor de administrație din Florești

Horia Șulea, primarul comunei Florești, a anunțat, prin intermediul unei postări pe o rețea de socializare, că s-a întâlnit cu reprezentanții firmelor de administrație din Florești. Întâlnirea a avut loc într-un cadru informal, iar concluziile la care au ajuns paricipanții în urma discuțiilor avute indică faptul că firma de salubritate care operează pe raza comnei ar trebui schimbată.

Mesajul integral al lui Horia Șulea:

„Dragii mei dragi,
Am avut azi o intalnire informala cu reprezentantii firmelor de administratie din Floresti. O discutie absolut deschisa si extrem de binevenita. Un dialog superb, degajat si constructiv. Parerea unanima a celor prezenti: actuala firma nu isi respecta contractul, e depasita de situatie, si prezenta ei pe UAT Floresti nu aduce nici un beneficiu comunitatii, dorindu-se schimbarea operatorului. Asociatiile sunt decise sa rezilieze contractele si sa se adreseze ANRSC. S-a solicitat chiar o noua sedinta de Consiliu pt aprobarea iesirii din ADI Gelu Voievod si din QES, precum si revocarea HCL privind majorarea de capital.
Eu am reiterat ca neplata facturilor sau plata lor partiala nu e o solutie. Insa e stringenta nevoie ca operatorul sa isi respecte contractul. Ceea ce acum nu se intampla. Pe mine nu ma intereseaza ce firma este operator pe UAT Floresti. Ci ca firma care opereaza sa isi faca treaba si sa isi respecte contractele cu persoanele fizice sau juridice. Atat. Simplu! Lucru care acum, din pacate, nu se intampla. (Am sa incerc a si posta inregistrarea de peste o ora a dialogului)
Imediat dupa sedinta, la Consiliul Judetean, alaturi de presedintele institutiei, Alin Tise si functionarii din CJC, am cautat, din nou, solutii. Ele incep a se contura. Lucram la partea juridica. Cea practica e usoara. Hatisul legislativ nu e un atuu catusi de putin.”

Distribuie articolul

Lasă un comentariu