În 2020-2024 s-au construit de 3 ori mai puține apartamente în Florești decât în 2016-2020

Actualul primar al comunei spune că în mandatul său s-au construit doar 2727 apartamente, față de 8875 edificate în cel al predecesorului său:

Dacă în ultimul an de mandat al fostei administrații au fost emise 105 Autorizații de Construire pentru blocuri, în cei 4 ani de mandat, eu am emis în total 95 Autorizații de Construire pentru blocuri.

Prin simplul fapt ca am intrerupt ritmul in care se dadeau autorizatii de construire pana in anul 2020, am oprit peste 7500 de masini noi care ar fi intrat in traficul din Floresti.

Am demonstrat astfel angajamentul meu ferm pentru o dezvoltare sustenabilă și responsabilă.
În comunitatea noastră, am preluat din nou frâiele responsabilității în ceea ce privește construcțiile, orientându-ne către un mediu urban modern, viabil și prietenos.

Toate noile construcții respectă cu strictețe standardele europene în materie de spații verzi, lățimea drumurilor și distanțele față de clădirile existente, contribuind astfel la îmbunătățirea calității vieții locuitorilor noștri.

Suntem mândri să facem parte dintr-o comunitate care pune accent pe dezvoltare durabilă și echilibrată, iar angajamentul nostru este să continuăm să dezvoltăm un viitor mai bun pentru toți locuitorii noștri.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu