Gunoaiele din Florești vor fi transportate la rampa autorizată de lângă Oradea

Primăria comunei Florești anunța, în urmă cu o săptămână, prin intermediul unui comunicat de presă, faptul că serviciul de salubritate se află în imposibilitatea colectării deșeurilor, după ce operatorul serviciilor de salubritate din Florești, Quatro Eco Salub, fusese notificat de către Salprest Rampă la mijlocul lunii iunie cu privire la suspendarea contractului care permitea operatorului depozitarea deșeurilor în rampa agentului economic.

„Transportul acestor deșeuri menajere la rampe din alte județe cu autospecialele de colectare este imposibil având în vedere că aceste transporturi ar dura aproximativ 10 ore per autospecială. Problema este una acută, fiind similară la nivelul întregului județ, Clujul neavând în acest moment o rampă autorizată de depozitare a deșeurilor menajere.”, se arăta atunci în comunicat.

Totuși, autoritățile locale nu au întârziat să ofere o soluție, astfel că, după o întâlnire avută la Prefectură, unde s-au discutat cele mai bune soluții cu privire la situație, s-a luat decizia ca de la începutul săptămânii acesteia, mașinile de salubritate ale firmei Eco Quatro Salub să ridice gunoaiele adunate și să le transporte la rampa autorizată de lângă Oradea.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu