Floreștenii sunt nemulțumiți de gropile din asfalt

Un locuitor al comunei Florești ne-a trimis un mesaj plin de revoltă, legat de modul în care se repară drumurile din localitate:

Bună ziua! Am şi eu o nelămurire: OARE DE CE NU SE FAC GROPILE DIN COMUNA FLOREŞTI?
Unele gropi sunt de foarte multă vreme (1 an cel puțin) , iar acum, din cauza ploilor, s-au facut CRATERE (Asfaltul pe care îl avem este prost! Iar în loc să se investească într-un asfalt de calitate, se preferă să se mai lucreze, la acelaşi proiect, încă o dată ). Este vorba despre strada Cetatii-Ioan Rus- Tauțului, unde s-au format nişte CRATERE care îți distrug maşina. Aceeaşi problemă este si pe strada Tauțului-Poligonului, unde canalul este mai sus decât asfaltul, să nu mai zic de firele de curent înfipte in asfalt! (Oare nu trebuiau să fie izolate?!).
Toată această lipsă de interes duce la investiția noastră lunară pentru piesele maşinilor!! (Practic, tot noi plătim pentru lipsa de responsabilitate a celor însărcinați)
“Curiozitatea” m-a împins să-l întreb pe dl. primar Horea Șulea dacă cumva cunoaşte situația actuală din comuna Floreşti 🙂
Dar, din păcate, raspunsul pe care mi l-a dat dânsul a fost unul foarte vag!
Am înțeles, dintr-o postare făcută de fiica dânsului, că nu ar fi suficiente fonduri. Totuşi, nu cred că reparația unor gropi depăşeşte 300 de lei, iar dacă depăşeşte, mă ofer să le repar eu, garantând că ies mai ieftin.
Aşadar, problema infrastructurii se rezumă la lipsa fondurilor? Păcat de investiţia dumnealor în maşinile scumpe care trebuie să suporte gropi la tot pasul.
Nu cred că lipsa banilor sunt problema, ci lipsa de interes. Soluții se pot găsi uşor, dacă există implicare.
Sau interesul a existat doar până a fost câştigat postul? Oare in România totul se bazează doar pe nevoile personale? Eu zic că atâta timp cât dețineți statutul de primar ( ales de noi), nevoile comune sunt cele care primează, căci, până la urmă, şi dvs
ați fost pus vreodata în situația în care ați avut probleme de aşa natură şi nu ați primit rezolvarea.
Nu fiecare din noi doreşte să ajungă primar doar ca sa poată acționa, dar suntem alegători şi avem speranţa ca lucrurile cele mai esențiale, de uz comun, să fie rezolvate!!
Până o să ajungem să introducem METROUL, e mai important să se rezolve problemele cu trotuarele care fac legătura între Floreşti-Cluj, căci nu poti să mergi cu bicicleta pe un troruar denivelat şi să-ţi imaginezi că vei face cânva plimbări liniştite cu metroul. Problemele actuale trebuie rezolvate ACUM, nu să ne amăgim cu proiectele de viitor, sperând la o organizare mai bună!” spune Darius M.

Cetățeanul susține că a încercat să discute cu primarul comunei, dar a fost ignorat:

 

Distribuie articolul

Lasă un comentariu