Flaviu Udrea: „Haideți să oprim lopata electorală și, după 9 iunie, să ne apucăm să facem treabă în Florești”

Pe 9 iunie oprim lopețile electorale! Tăierea panglicilor în campania electorală a devenit o operă comică care se repetă la fiecare 4 ani. În fiecare campanie electorală autoritățile locale inaugurează câte un șantier ca să bifeze că au făcut ceva.” spune candidatul Alianței Uniți pentru Florești USR+ARI la primăria Florești.

Flaviu Udrea consideră că astfel de practici rușinoase nu fac decât să înșele buna credință a alegătorilor. „Iată de pildă ultimele inaugurări de pe raza Floreștiului: Spitalul Regional și Centura Metropolitană. Lucrările la spitalul regional au început, chipurile, și în 2020. Și atunci se tăia panglica șantierului și se punea prima lopată de ciment. Și atunci oamenii au crezut că în sfârșit cineva se ține de cuvânt. Greșit! În 4 ani nu s-a făcut nimic. Așa cum nu s-a făcut nimic nici la centura metropolitană. Primarul Pivariu și primarul Boc au dat cu lopata zile trecute ca să ascundă rețelele de utilități (țevi și cabluri electrice) pe un tronson de 370 de metri din viitoarea șosea de centură. Adică mai puțin de 1%. Astea sunt marile realizări ale autorităților locale. Zero!” afirmă Flaviu Udrea.

Din păcate marea problemă a floreștenilor, traficul, nu se rezolvă cu o lopată și o fundă roșie. E nevoie de o schimbare, iar schimbarea se face doar prin vot. Dacă floreștenii vor să fie tratați cu respect, dacă nu mai vor să fie amăgiți cu promisiuni care nu se îndeplinesc niciodată trebuie să facă o schimbare pe 9 iunie. Oamenii știu că proiectele mari sunt implementate pe parcursul a mai mulți ani, dar știu și că un proiect trebuie început ca să fie dus la bun sfârșit. Ceea ce eu voi face din prima zi de mandat.” spune candidatul USR+ARI la primăria Florești.

Nu vrem să ne trezim că, peste 4 ani, un primar taie iar panglica în același loc. Trebuie să tăiem pangica după ce am terminat de construit ceva, indiferent că vorbim despre un spital, un drum sau o școală. Din 9 iunie, haideți să ne apucăm să facem treabă!” a mai spus Flaviu Udrea.

Produs de Red Hot Advertising SRL, la comanda USR – Organizația Județeană Cluj, Cod mandatar financiar: 21240009

Distribuie articolul

Lasă un comentariu