Flaviu Udrea, candidatul Alianței USR+ARI pentru Florești

Flaviu Udrea, consilier local la Florești, candidează din nou pentru funcția de primar al celei mai mari comune din România.

Flaviu Udrea și-a depus candidatura din partea Alianței Uniți pentru Florești USR+ARI. Udrea spune că a decis să candideze din nou la primărie pentru că Florești are nevoie urgent de o schimbare.

Floreștiul nu mai poate irosi încă patru ani. Alianța Uniți pentru Florești USR+ARI este alternativa la actuala administrație locală, care în ultimii ani și-a văzut doar interesele proprii și mai puțin pe cele ale cetățenilor. Pe 9 iunie trebuie să facem o schimbare dacă vrem să scăpăm de haosul din trafic și de cel imobiliar, dacă vrem ca și copiii noștri să învețe la școli aproape de casă și dacă ne dorim un aer mai respirabil și mai puțin poluat în Florești“, a declarat Flaviu Udrea .

Acesta se angajeză să facă o prioritate din dialogul cu locuitorii Floreștiului și își dorește ca aceștia să fie implicați în contrucția viitorului comunei. ,,Nu promit că voi face minuni sau că lucrurile se vor schimba peste noapte. Dar mă voi pune în slujba floreștenilor și voi face tot ce îmi stă în puțință pentru a face din Florești un loc mai bun de locuit pentru noi și copiii noștri. Ușa mea va fi deschisă pentru toți cetățenii Floreștiului, atât pentru a discuta despre problemele comunei noastre, cât și pentru a accepta criticile constructive. Doar lucrând împreună cu locuitorii Floreștiului putem face din cea mai mare comună din România, și cea mai modernă localitate din țară.

Flaviu Udrea a subliniat că la fel de importantă este componența Consiliului Local a cărui majoritate contează pentru punerea în aplicare a tuturor proiectelor locale. „Doar având o majoritate în Consiliu Local putem schimba ceva în comuna noastră. Alianța Uniți pentru Florești înseamnă nu doar Flaviu Udrea. Înseamnă și Daniel Meze, care va fi viceprimarul Floreștiului, înseamnă și Lucian Contraș, Daniel Bitică, Mihai Vădan, Darius Blaj, actuali consilieri locali care cunosc foarte bine problemele comunei noastre, dar și alți colegi care sunt gata să se pună în slujba floreștenilor. Pe 9 iunie există o singură opțiune pentru Florești: Alege oameni buni!

Distribuie articolul

Lasă un comentariu