E.ON Distribuție România, amendată pentru închiderea gazului în Florești

În urma erorilor echipei E.ON Distribuție Cluj-Napoca din data de 14 ianuarie a.c., din pricina cărora mai multe familii din comuna Gilău și satele Gilău și Luna din județul Cluj au rămas, timp de o noapte, fără căldură, Comisariatul  Județean pentru Protecția Consumatorilor Cluj a amendat cu suma de 30.000 lei firma de distribuție de gaze E.ON România.

În noapte de 14 spre 15 ianuarie a.c., mai bine de 1.900 de oameni din localitățile menționate mai sus au rămas fără gaze, în timp ce afară se înregistrau tempereturi de sub 0 grade Celsius în acea perioadă, iar județul Cluj se afla sub cod galben de ninsori.

Oamenii au sunat de nenumărate ori la call-center-ul E.ON Distribuție însă, scrie Adevărul, „din pricina apelurilor numeroase, multora nici nu li s-a răspuns”. Astfel, locuitorii au depus plângeri la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Cluj, iar în urma verificărilor efectuate în gospodăriile celor cărora li s-a sistat gazul din cauza unei erori umane, s-a decis amendarea E.ON Distribuție România.

 

 

Distribuie articolul

Lasă un comentariu