Drapelul de Luptă al Regimentului 50 Rachete Antiaeriene „Andrei Mureșianu” a fost decorat cu Ordinul „Virtutea Militară”

Drapelul de Luptă al Regimentului 50 Rachete Antiaeriene „Andrei Mureșianu” a fost decorat cu Ordinul „Virtutea Militară” în grad de Cavaler cu însemn pentru militari, de pace. Evenimentul a avut loc ieri, 19 aprilie a.c., în cazarma Regimentului 50 Rachete Antiaeriene, informează armataromaniei.ro.

Decorația a fost conferită militarilor de președintele României, Klaus Iohannis, în semn de apreciere a înaltului profesionalism și a rezultatelor remarcabile obținute de personalul unității în îndeplinirea misiunilor specifice încredințate, pe timpul desfășurării activităților de instruire pentru luptă, precum și pe timpul executării misiunilor în teatrele de operații.

Printre participanții la această ceremonie s-au numărat și colonel dr. Petru Pah, șeful de stat major al Diviziei 4 Infanterie „Gemina”, și comandantul Regimentului 50 Rachete Antiaeriene „Andrei Mureșianu”, colonel dr. Ioan Munteanu.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu