Detașament din cadrul Regimentului 50 Rachete Antiaeriene Andrei Mureșianu – Florești, în teatrul de operații Kabul, Afganistan

Primarul Horia Șulea informează că, pe parcursul a 6 luni, un detașament din cadrul Regimentului 50 Rachete Antiaeriene Andrei Mureșianu – Florești se va afla în teatrul de operații Afganistan la Kabul, în HQ al Comandamentului NATO.

Conform edilului floreștean, detașamentul Army Institutional Advisory Team, rotația a 6-a, va sărbători acolo atât Ziua Armatei – 25 Octombrie, cât și Ziua Națională a României – 1 Decembrie.

„Cu onoare și mândrie, ca un act de normalitate, personal și ca primar al comunei Florești, am asigurat un minim de materiale de prezentare Detașamentului (steaguri, fanioane, drapele, plachete, insigne, etc).  

Toate acestea pentru ca militarii români și floreșteni să poată prezenta România și Floreștiul, cu onoare și mândrie, colegilor din NATO, cu ocazia celor două momente importante amintite. O mică parte au ajuns deja în Afganistan, restul vor urma…

Misiune ușoară și vă așteptăm sănătoși acasă”, a transmis Șulea prin intermediul unui mesaj postat pe contul său de Facebook.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu