Curățenie de primăvară în mai multe zone din Florești

Primăria comunei Florești desfășoară periodic acțiuni de curățenie pe raza UAT, organizate de angajații din cadrul poliției locale, lucrătorii serviciului de salubritate și alături de persoane-beneficiari ai serviciilor de asistență socială.

În aceste zile au fost curățate din nou, zone de pe Valea Gârboului, strada Răzoare și întreaga Centură de Sud până la intersecția cu strada Tăuțiului.

Menținerea curățeniei spațiilor publice și implicarea în îngrijirea zonei din vecinătatea proprietăților din Florești sunt esențiale pentru a asigura un mediu curat, și credem în promovarea educației pentru o viață sănătoasă și respect reciproc în comunitate.

Aceste acțiuni periodice reprezintă un apel către fiecare dintre dumneavoastră, să contribuiți activ la menținerea curățeniei și la îmbunătățirea aspectului străzilor din Florești. O localitate curată nu este doar o oglindă a respectului față de noi înșine și față de natură, dar este și fundamentul unei comunități sănătoase și pline de viață.

Împreună, ne putem asigura că Floreștiul devine un model de curățenie, ordine și respect reciproc. Fiecare gest contează, fiecare acțiune este un pas spre o comunitate mai curată și mai sigură”, anunță autoritățile locale.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu