Campanie pentru reducerea numărului de câini vagabonzi din Florești

Luni, 2 octombrie, o echipă formată din reprezentanți ai Poliției Locale și ai asociațiilor pentru protecția animalelor au colaborat într-o acțiune de informare și educare cu privire la obligațiile deținătorilor de câini.

Efectivul câinilor comunitari își are originea, de cele mai multe ori, în câini cu stăpân, dar care ajung să fie abandonați de aceștia. Primăria Florești spune că alocă resursă umană și financiară pentru a elimina această problemă din fașă.

Aceste campanii de subvenționare din bugetul local al costurilor cu sterilizarea câinilor cu stăpân, înregistrare în RECS (Registrul de evidență al câinilor cu stăpân) și microciparea lor sunt soluția prin care se pot evita victimele atacurilor asupra oamenilor pe de o parte și abuzuri asupra câinilor, pe de cealaltă parte.

Data campaniei: Septembrie – Decembrie 2023
Programări: 10:00 – 16:00
Telefon: 0264-282 071
Locație: Cabinet Sirius Animal Vet – Str. Cetății, nr. 58

Pentru a beneficia de această campanie, proprietarii de câini trebuie să depună o cerere fie fizic la Registratura Primăriei Florești, fie online pe adresa de e-mail: contabilitate@floresticluj.ro, împreună cu buletinul proprietarului câinelui (domiciliul stabil în Florești) și carnetul de sănătate al câinelui.

Mai multe informații aici.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu