Alba-neagra cu Centura Clujului. Băltărețu: „Emil Boc se chinuie de trei luni să evalueze o singură ofertă la licitația pentru centura metropolitană și încă nu a reușit să finalizeze procesul”

Unul dintre cele mai importante proiecte pentru Cluj-Napoca și localitățile din zona metropolitană – Gilău, Florești, Baciu, Feleacu și Apahida este tratat se pare că „la și altele” de executivul primăriei Cluj-Napoca.

„Emil Boc se chinuie de trei luni să evalueze O SINGURĂ ofertă la licitația pentru centura metropolitană și încă nu a reușit să finalizeze procesul. Termenul limită era 21 februarie.

În loc să respecte termenele stabilite și să finalizeze procesul în 60 de zile, acum este necesară o nouă prelungire, iar acest lucru afectează negativ clujenii, care suferă din cauza traficului și poluării din oraș și din împrejurimi” arată deputatul Viorel Băltărețu.

@cluj.1

Viorel Băltărețu: Boc promite de șapte ani să facă Centura Metropolitană Cluj #centruametropolitana #cenuracluj #cluj #clujnapoca #clujnapoca_city #clujnapocalife #clujnapoca_city♥️ #clujnapoca🇹🇩 #viorelbaltaretu #clujnapoca🏙 #clujnapoca🏙❤️ #usr

♬ original sound – Cluj 1 – Cluj 1

Centura metropolitană a Clujului are o importanță majoră pentru decongestionarea traficului și pentru dezvoltarea economică a Clujului.

Centura metropolitană va aduce șase benzi pe DN 1 între Florești și Cluj-Napoca, inclusiv o bandă dedicată pentru SMURD și pompieri. Centura Metropolitană, proiect cu indicativ „Drum TransRegio Feleac T 35″, va avea în total 42 de kilometri.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu