Accident în Florești provocat de un tânăr beat

Polițiștii clujeni au reținut un tânăr în vârstă de 33 de ani care a provocat, ieri, 11 aprilie, un accident în comuna Florești. Potrivit Monitorul de Cluj, tânărul se urcase beat la volan.

„Cu ocazia cercetărilor efectuate a rezultat că un bărbat de 33 ani din localitatea Chinteni, județul Cluj, în timp ce conducea autovehiculul pe  DN 1 E 60, pe raza  comunei Florești, în localitate, din direcţia Cluj-Napoca spre Gilău, nu ar fi păstrat o distanță de siguranță față de autovehiculul care circula în fața sa, condus de un tânăr de 22 ani din Cugir, județul Alba, intrând în coliziune față-spate cu acesta”, spun reprezentanţii IPJ Cluj, conform sursei citate.

Pe lângă faptul că era beat, tânărul din Chinteni nu deținea nici permis auto. Permisul îi fusese suspendat tot pentru că se urcase la volan sub influența băuturilor alcoolice.

Tânărul este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu