Accident grav în această după-amiază în Florești. O autoutilitară a intrat în plin într-un grup de muncitori de pe marginea drumului

Miercuri, 3 februarie a.c., în jurul orei 14.00, pe strada Avram Iancu din comuna Florești, județul Cluj, a avut loc un accident rutier deosebit de grav. O autoutiliară aparținând unei firme de curierat, ce se îndrepta din direcția Cluj-Napoca spre Gilău, a părăsit într-un moment de neatenție partea carosabilă, intrând din plin într-un grup de muncitori aflați pe trotuar.

Doi dintre muncitorii aflați în timpul programului au fost loviți de autoutilitara scăpată de sub control, iar o altă femeie aflată pe trotuar a fost lovită, ajungând la spital în stare gravă.

Timp de mai bine de o oră, circulația a fost blocată în zonă. Șoferul autoutilitarei, un tânăr în vârstă de 22 de ani, „ar acționat bruc frâna, moment în care a pierdut controlul direcției de deplasare și a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu gardul unui imobil”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan, pentru Ziarul Clujean.

 

Distribuie articolul

Lasă un comentariu