Accident cu cinci victime în Cluj-Napoca. Trei dintre răniți sunt din Florești

foto: Adrian Pui

Un grav accident de circulație s-a produs în seara zilei de 12 ianuarie a.c., pe Bulevardul Muncii din Cluj-Napoca. În urma coliziunii dintre trei autoturisme, cinci persoane au fost rănite.

Potrivit informațiilor oferite de oamenii legii, un bărbat de 37 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea autoturismul pe B-dul Muncii, ar fi schimbat banda de circulație, fără să se asigure, și a intrat în coliziune cu un autovehicul care circula pe aceeași direcție, pe banda 2. Astfel, autovehiculul acroșat a fost proiectat pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un alt autovehicul, condus din sens opus de un bărbat de 31 de ani, din Florești.

De asemenea, autoturismul condus de bărbatul din Cluj-Napoca a intrat într-un stâlp de pe marginea drumului, oprindu-se în afara părții carosabile.

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a șoferului din Florești. Alte două femei, de 26 și 24 de ani, din aceeași localitate, pasagere în autovehicul, au fost rănite ușor. De asemenea, un tânăr de 18 ani și o tânără de 16 ani, din Topa Mica și Cluj-Napoca, pasageri în autovehiculul care a produs accidentul, au fost răniți.

Cercetările în acest caz continuă în vederea stabilirii exacte a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul rutier.

foto: Adrian Pui
Distribuie articolul

Lasă un comentariu