A fost publicată licitația privind costruirea grădiniței din zona Cetatea Fetei

Primarul Horia Șulea informează că în decursul zilei de astăzi, 29 martie, a fost postată pe Sistemul Electronic de Achizii Publice licitația privind costruirea grădiniței din zona ANL/Cetatea Fetei.

Potrivit edilului floreștean, valoarea totală estimată a proiectului este 2,6 de milioane lei + TVA, sursa de finanțare fiind reprezentată de fondurile comunitare prin PNDR (Programul Național de Dezvoltare Rurală).

„ …pe această cale, îi informez pe consilierii care încă nu știu ce înseamnă administrația publică sau o licitație publică cu autoritate contractantă Comuna X (ca UAT ce relaționează cu autorităţi publice, persoane fizice sau juridice române ori străine) că, surpriză, numele lor figurează și la această licitație ca persoane ce dețin funcție de decizie în cadrul autorității contractante ! Ca de altfel la toate licitațiile din Florești din ultimii 10-15 ani (iluminat, asfaltări, semaforizare, școală, gradiniță, etc, etc), ca de altfel la toate licitațiile din țara aceasta unde UAT sunt autoritate contractantă. Să fiu limpede, figurează în aceste ultime spețe nu numele consilierilor locali floreșteni, ci al consilierilor locali din UAT respectiv….că poate e greu de priceput”, a declarat Horia Șulea pe o rețea de socializare.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu