A fost desemnat câștigătorul licitației pentru reparațiile din Florești

Astăzi, 21 iunie a.c., comisia de licitație din cadrul Primăriei comunei Florești a desemnat câștigătorul licitației privind Reparațiile drumurilor modernizate și nemodernizate din localitate. Astfel, în urma licitației organizate, firma care a îndeplinit condițiile necesare și care a oferit cele mai favorabile condiții la rândul ei, o ofertă de 11,368 milioane lei + TVA pentru reparații, SC VIAROM CONSTRUCT, a fot aleasă câștigătoare.

Pe lângă aceasta, și-au mai depus dosarul

  • SC DRUMURI ȘI PODURI JUDEȚENE CLUJ SA – 12,768 milioane lei + TVA;
  • SC DIFERIT SRL – 12,948 milioane lei + TVA
    SC OPEN TRANS SRL – 13,564 milioane lei + TVA;
  • SC CONSTRUCT PEROM SRL – 13,842 milioane lei + TVA.

Conform unui comunicat de presă al Primăriei,valoarea estimată a contractului a fost de 15,235 milioane lei plus TVA, iar perioada contractului este de patru ani. Sursa de finanțare a acestui contract este bugetul local.

„Am decis ca de data aceasta să facem o licitație și un contract cadru pe o perioadă de patru ani, pentru a nu mai avea probleme și timpi morți în ceea ce privește desemnarea anuală a unei firme care să execute reparațiile. Contractul este unul amplu și presupune o gamă largă de lucrări. Mă bucur că valoarea cu care s-a adjudecat licitația a fost considerabil sub valoarea estimată, acesta fiind rezultatul economiei de piață”, se arată în comunicatul de presă.

 

 

Distribuie articolul

Lasă un comentariu