11 proiecte se află pe ordinea de zi a noii ședințe a Consiliului Local Florești

Consiliul Local Floreşti se va întâlni în cadrul unei noi ședințe în data de 23 martie 2017, începând cu ora 16,00, la sediul Consiliului local din strada Avram Iancu, nr. 170.

Pe ordinea de zi se află următoarele proiecte:

 1. Proiect de hotărâre privind validarea unui mandat de consilier local.
 2. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului local pe anul 2017.
 3. Proiect de hotărâre privind aprobarea reglementării activităților comerciale pe raza comunei Floreşti, judeţul Cluj .
 4. Proiect de hotărâre privind înscrierea în Cartea Funciară a dreptului de proprietate al comunei Florești asupra unor imobile situate în localitatea Florești
 5. Proiect de hotărâre privind aprobarea listei cu solicitanţii care au acces la locuinţe pentru tineri destinate închirierii şi cele cu privire la stabilirea ordinii de prioritate în solutionarea cererilor – sesiunea ianuarie 2017.
 6. Proiect de hotărâre privind aprobarea numarului de burse /categorii de burse pentru semestrul II anul școlar 2016-2017 pentru Școala Gimnaziala ” Gheorghe Șincai ” Florești și Școala Gimnazială Luna de sus.
 7. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației pentru lucrarea ” Elaborare PUD Construire imobil de locuințe colective cu regim de înălțime D+P+2E cu 6 apartamente”, situate în localitatea Florești, str. Teilor, f.n, beneficiar Pintican Vasile Alin.
 8. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației pentru lucrarea ” Elaborare PUD Construire imobil de locuințe colective cu regim de înălțime D+P+2E”, situate în localitatea Florești, str. Fagului, f.n, beneficiar SC MARADIN IMOB SRL.
 9. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației pentru lucrarea „Elaborarea P.U.D.- Construire imobil de locuințe colective cu spații comerciale cu regim de înălțime D+P+E, împrejmuire și branșamente la utilități ” – str. Teilor, nr. 11, beneficiar Pop Ioan și Pop Corina.
 10. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației pentru lucrarea ” Elaborare PUZ Construire imobile de locuințe colective cu regim de înălțime D+P+3E+Er”, situate în localitatea Florești, str.Stejarului, nr. 129 beneficiar SC ARCA INVESTMENT SRL și SC GREEN TRANS CONSTRUCT SRL.
 11. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației pentru lucrarea ” Elaborare PUD Construire imobil de locuințe colective cu regim de înălțime P+2E+M”, situat în localitatea Florești, str.Eroilor, f.n, beneficiar SC PRO LIVING SRL.
 12. Diverse.
Distribuie articolul

Lasă un comentariu